Novosti

23.09.2016.

Huawei TalkBand B2 narukvica za pametno življenje

Huawei TalkBand B2 dio je onog što zovemo nosiva tehnologija. Upravo je ona omogućila korisnicima da na kvalitetniji i jednostavniji način prate svoje zdravlje. No, Huawei je otišao korak dalje i stvorio hibridnu narukvicu koja pruža veći broj mogućnosti.


Huawei TalkBand B2 hibridna je pametna narukvica koja vam uz praćenje vaših tjelesnih funkcija pruža i mogućnost bežičnih razgovora, povezivanja s vašim telefonima i pametno življenjem općenito.

Sve što trebate nalazi se na vašem zglobu!

TalkBand B2 intuitivan je uređaj s kojim se upravlja i komunicira jednostavnim dodirom prsta po ekranu. Odaberite i prilagodite informacije koje želite imati dostupne na vašoj pametnoj narukvici. Postavite obavijesti, podsjetnike i alarme.

Ugodnije gledanje omogućava 0,73'' PMOLED ekran na dodir. Baterija traje čak 5 dana, što je sasvim dovoljno za nesmetano korištenje tijekom radnog tjedna.

Odlična dodatna značajka je mogućnost snimanja fotografija putem pametne narukvice koja se ponaša kao daljinski upravljač za vašu kameru. Sve što trebate napraviti je pritisnuti ikonicu na vašoj pametnoj narukvici.

Komunikacija

Već smo pokazali da ovo nije obična narukvica. Ona je uređaj nove generacije, opremljena s Bluetoothom kako bi mogli još kvalitetnije komunicirati gdje god se nalazili. Naime, narukvica ima odvojivu slušalicu koja je idealna za korištenje tijekom vožnje. Slušalica je opremljena s mikrofonom za redukciju buke kako bi vam pružila kristalno čisti zvuk.

Povezivost i dizajn

TalkBand B2 vaš je pametni suputnik modernog, premium dizajna i čistih linija. Kompatibilan je s pametnim telefonima koji rade na starijim verzijama operativnih sustava od Android v4.0 te iOS v7.0.

Osjetite potpunu slobodu s ovim narukvicama, bavite se sportom, krećite se i budite aktivni! Narukvice su otporne na prašinu i vodu!

Vježbanje

Kako bi pratili svoje aktivnosti narukvicu ne morate posebno prilagođavati. Ona automatski identificira aktivnost i procjenjuje potrošnju kalorija. Pratite svoje tjelesne funkcije prilikom trčanja, penjanja po stepenicama i bicikliranja. Narukvica će automatski procijeniti potrošnju kalorija, a rezultate poslati na vaš pametni telefon.

Ako vas zanimaju vaši obrasci spavanja, rezultate možete pratiti na tijekom cijele noći putem narukvice. Dobit ćete precizne i mjerljive rezultate o kvaliteti vašeg sna.

Isprobajte funkciju pametnog alarma i budite se lakše.

Mobis electronic prodajne lokacije:

Webshop
033/712 080

Antuna Branka Šimića 2a
71000 Sarajevo
033/712 080

 


Mobi rječnik

Mobi rječnik
Prikaži sve

Odaberite slovo