Novosti

06.09.2016.

Saznajte novosti iz Berlina!

Na najvećem sajmu potrošačke elektronike u Berlinu, Alcatel je predstavio vrlo atraktivne novitete. IFA ni ove godine nije razočarala sve zaljubljenike u elektroniku!

Alcatel Vision VR


Izvor: Alcatel mobile

Alcatel je na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike u Berlinu, IFA 2016, predstavio brojne novitete, ali posebno se ističe novi Alcatel Vision VR. Ovaj VR u potpunosti je bežičan, ali ono što je još zanimljivije za njegov rad nije potreban pametni telefon niti računalo.

Kako bi dobili što kvalitetnije iskustvo korištenja, implementirana su i odlična poboljšanja poput 360° zvučnog efekta koji odgovara onome što vidite na ekranu. Ima osmojezgreni procesor, 3 GB RAM-a te mogućnost povezivanja putem LTE-a i WiFi-a. Naravno, tu je i ugrađeni žiroskop, akcelometar i senzor blizine. Ono što je još važnije, u samom uređaju su dva 3.8'' AMOLED ekrana, svaki s rezolucijom od 1080 x 1020 piksela.

Predstavljeno je i pojednostavljeno korištenje te novi dizajn za što ugodniju upotrebu. U Alcatelu navode da će korisnici imati i do 2 sata nošenja bez osjećaja zatezanja i nelagode zbog korištenja. Sam VR je moguće prilagoditi vašem obliku glave.

Oduševljava nas nastavljanje Alcatelove politike poslovanja koja omogućava dostupnost najnovije tehnologije široj publici.

Alcatel Shine


Izvor: Alcatel mobile

Alcatel Shine je novi Alcatel pametni telefon koji je predstavljen na IFA 2016. Ovaj model donosi luksuznu kombinaciju stakla i metalnih elemenata. Prijelazi su glatki i gotovo neprimjetni što dodatno daje na eleganciji samog uređaja.

Senzor otiska prsta sada vam omogućava da direktno otvarate različite aplikacije s različitim otiscima prstiju. Otključavanje uređaja sada je još brže i jednostavnije.

Za sve ljubitelje snimanja fotografija, selfija i Instagrama, tu je nova i poboljšana prednja kamera s prednjom bljeskalicom i rezolucijom od 5 MP te glavnom kamerom od 13 MP. Napravite snimku jednostavnim pokretom ruke ili dodirom po ekranu.

Ne sumnjamo da će ovi noviteti oduševiti sve na tržištu! S veseljem iščekujemo dolazak ovih proizvoda.

Mobis electronic prodajne lokacije:
Webshop
033/712 080

Antuna Branka Šimića 2a
71000 Sarajevo
033/712 080

 


Mobi rječnik

Mobi rječnik
Prikaži sve

Odaberite slovo