Novosti

08.09.2016.

Zašto je Coolpad cool?

Coolpad je brand koji obožavaju svi mladi koji su u potrazi za modernim i urbanim brendom. Saznajte zašto je Coolpad želja svake mlade i aktivne osobe!
Coolpad nije novi brend, štoviše na tržištu je od 1993. godine. Od tada uspio se razviti u jednog od top 10 proizvođača mobilnih uređaja u svijetu! Cjenovno je povoljan, a nudi zaista puno!

Već na prvi pogled uočavate da ovi uređaji dolaze u nevjerojatno elegantnom dizajnu. Torino S opremljen je s 2.5D zakrivljenim zaslonom. Ima 4.7'' ekran, a sam uređaj je iznimno tanak, debljine samo 7,9mm. Takve dimenzije smatraju se idealnim za korištenje jer je uređajem moguće upravljati samo s jednom rukom.

No, Coolpad nudi puno više od samo lijepog izgleda. Opremljen je s izrazito moćnim Qualcomm Snapdragon 410 četverojezgrenim procesorom.

Zašto je to važno? Naši uređaji prate nas cijeli dan, a u njima pohranjujemo gotovo sve važne informacije, od glazbe do fotografija i dokumenata. Mlađa populacija koristi društvene mreže u prosjeku oko 1 do 2 sata dnevno, a nerijetko paralelno pregledava slike, sluša glazbu i koristi internetski preglednik. Upravo zato mladi vole brend Coolpad, a posebno se ističe njegova brzina i lakoća korištenja.

Coolpad Torino S ima i jednu jako cool mogućnost, a to je pametni čitač otiska prstiju. On je odlična i vrlo atraktivna dodatna zaštita. S takvom postavkom jedino ćete vi moći pristupiti svojem uređaji i svim njegovim podacima. Uz vaš otisak možete spremiti i do pet dodatnih otisaka prstiju. Tako osim zaključavanja možete pokrenuti aplikaciju, snimiti fotografiju ili uputiti poziv. Senzor je vrlo brz pa vrijeme za reakciju iznosi samo 0,5 sekundi.

Porto S dolazi s nešto većim zaslonom od 5'' i vrhunskom HD kvalitetom slike koji sadrži čak 294 piksela po inču! S tako oštrim i jasnim bojama niti jedan detalj neće biti propušten.

Dobro je znati! Oba Coolpad modela u našoj ponudi podržavaju dual SIM.

Mobis electronic prodajne lokacije:
Webshop
033/712 080

Antuna Branka Šimića 2a
71000 Sarajevo
033/712 080

 


Mobi rječnik

Mobi rječnik
Prikaži sve

Odaberite slovo