Novosti

30.08.2016.

Najbolje aplikacije za slanje poruka

Od kada je poslana prva SMS poruka krajem 1992. godine svijet nije prestao tipkati. Pojavom pametnih telefona stigle su i aplikacije koje omogućavaju besplatno komuniciranje mobitelom ili tabletom te video pozivima. Trenutno se nudi zaista velik izbor različitih aplikacija pa vam donosimo pregled najvažnijih.


Izvor: www.microsoft.com

1.WhatsApp

 

WhatsApp jedna je od najpopularnijih aplikacija za komuniciranje instant porukama. Osim tekstualnih poruka nudi vam slanje fotografija, videa, kratkih glasovnih zapisa čak i poziva. Kako bi komunicirali putem WhatsAppa sve što trebate je internetska veza.

Ako trenutno nemate dostupnu podatkovnu vezu, aplikacija sprema Vaše poruke do trenutka kada ćete ona opet biti dostupna. Također, omogućava stvaranje grupnih razgovora koji su idealni za slanje svih informacija.

2.Viber

Ova aplikacija promijenila je telefonske pozive diljem svijeta. Aplikacija se povezuje s vašim Viber kontaktima i omogućava besplatno komuniciranje putem Interneta. Iako ju inicijalno najveći broj korisnika upotrebljavao za pozive, postala je izrazito popularna za slanje poruka.

Korisnicima se svidjela odlična mogućnost razgovora putem simpatičnih emotikona i stikera kojih je svakim danom sve više. S njima je moguće igrati i različite igre uz koje možete zarađivati i žetone.

3.PlayStation Messages

Ovo je aplikacija namijenjena upravo za gamere jer omogućuje komuniciranje sa svim prijateljima vašim koji se igraju na Playstationu. Možete vidjeti korisnike koji su online te one koji trenutno igraju. Šaljite grupne ili privatne poruke svojim kontaktima i poboljšate iskustvo igranja.


Izvor Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

4.Telegram

Budući da možete postaviti samouništavanje poruka, aplikacija je idealna za sve koji se boje da bi njihove poruke mogle stići u krive ruke. Puno je truda uloženo i u kriptiranje te sigurnosne postavke. Telegram možete povezati s cloudom što omogućuje nesmetano razgovaranje na bilo kojem vašem uređaju.

5.WeChat

Jedna od najpopularnijih kineskih aplikacija za komuniciranje putem poruka ima oko 440 milijuna korisnika od čega ih je čak 70 milijuna izvan Kine. Uz standardne mogućnosti poput video poziva, slanja poruka i multimedijskih sadržaja, aplikacija nudi ''radar'' za pronalaženje prijatelja u blizini. Također, poveziva je i s pametni satovima.

6.Messenger

Facebook Messenger je prethodno bio integrirani dio Facebooka, a zatim su ga odvojili kao samostalnu aplikaciju. Omogućava komuniciranje s vašim prijateljima putem tekstualnih poruka, video poziva ili dijeljenja sadržaja. Više ne morate brinuti o brojevima telefona i drugim kontaktima, željenu osobu jednostavno kontaktirajte putem Messengera.

Mobis electronic prodajne lokacije:
Webshop
033/712 080

Antuna Branka Šimića 2a
71000 Sarajevo
033/712 080

 


Mobi rječnik

Mobi rječnik
Prikaži sve

Odaberite slovo