MICROSOFT DOCK HD-500

Povežite svoju Lumiju 950 ili 950 XL s priključnom stanicom sa zaslonom i postignite više s vanjskim monitorom, tipkovnicom i mišem. Aplikacije Office i Outlook povećavaju se kako bi stvorile radno okruženje optimizirano za veliki zaslon kako biste bili produktivniji. To je iskustvo nalik računalu koje pokreće vaš telefon.


Uglađeni prijelaz

Priključite svoju Lumiju 950 ili 950 XL u priključnu stanicu sa zaslonom i pokrenut će se vanjski monitor. Tipkovnica i miš spremni su za uporabu, a s frekvencijom osvježavanja od 60 FPS pregledavanje e-pošte bit će bez treperenja i iznimno uglađeno. S full HD izlazom i USB(engl. Universal Serial Bus) Standard za povezivanje perifernih uređaja poput digitalnih fotoaparata, telekomunikacijske opreme ili pisača s računalom.-C priključkom koji puni vaš telefon dok radite, to je brz i jednostavan način da budete produktivni na velikom zaslonu.

Dodajte priključnu stanicu sa zaslonom u svoj kućni ured i postignite više bez uporabe računala. Želite li napisati dugačku poruku e-pošte ili izraditi PowerPoint prezentaciju? Priključite svoju Lumiju 950 ili 950 XL i uporabite monitor, miš i tipkovnicu kako biste brzo stvorili radno okruženje nalik računalu. S velikim zaslonom i pogodnošću tipkovnice pune veličine nije vam potrebno prijenosno računalo kako biste bili produktivni kod kuće.
Nastavite koristiti svoj telefon

Uživajte u iskustvu nalik računalu koje pokreće vaš telefon. A dok radite na vanjskom monitoru, i dalje možete koristiti svoju 950 ili 950 XL kao i inače – odgovarajte na telefonske pozive i šaljite tekstualne poruke bez prekidanja prikazanog sadržaja na velikom zaslonu. Povećajte svoju produktivnost s pogodnostima većeg zaslona i istovremeno nastavite koristiti svoj telefon.


 

Cijena:159,00 KM (s PDV-om)
Upit Kupi

Mobi rječnik

Mobi rječnik
Prikaži sve

Odaberite slovo